dinsdag 30 november 2010

KerstkaartjeDit keer een kerstkaartje, ingekleurd met de aquamarkers, echt ontzettend verslavend.Het achtergrond papier met de muzieknoten heb ik zelf gemaakt met distress inkt en een stempel van muziek noten van Artemio, het blauwe papiertje met de glitter sterren is ook zelf gemaakt met distress inkt en embossing poeder merk van de stempel weet ik niet meer.
Bloemen zijn ook zelf gemaakt van koffie filterzakjes en daar heb ik stickels overheen gedaan, ik vind stickels echt geweldig spul.En ook weer de geweldige digitickets van Miss Cutiepie gebruikt, de link staat in mijn vorige bericht.

10 opmerkingen:

 1. WOW!! This card is just Gorgeous! Love the ticket tags- beautiful work!

  Hugz

  Deb

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Miranda, wat een mooie kaartjes maak je. Ik denk zo maar (1+1= nog altijd 2) dat jij de miranda via marktplaats bent? Klopt dat? hihi, kleine wereld. Groetjes, (ps, gezellig kerstblog heb je zeg!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow zeg wat heb je dat mooi gekleurd.
  ik vind het zelf ook nog erg moeilijk hoor om met de aquamarkers te kleuren.
  gr Anja;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supermooi kaartje Miranda je heb goed je best gedaan en mooi ingekleurd dat gaat jouw al goed af met de aQuamarkers.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love those vintage tags! They add so much to the overall beauty of the card, TFS

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je volger bij mij geworden bent, ik kon het niet nalaten om ook volger bij jou te worden. Je hebt er een leuke kaart op staan, groetjes frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So lovely card,beautiful flowers -
  happy new year;-))m

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Glad to found your blog with FP and become a follower

  BeantwoordenVerwijderen